Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne på denne side er gældende aftalegrundlag for alle køb foretaget på bigbag.dk.

bigbag.dk er en selvstændig afdeling, der er 100% ejet af firmaet BMB Import ApS, som blev stiftet i 1959.

Firmaets adresse er:

bigbag.dk
Sønderbyvej 33
6731 Tjæreborg
Danmark
CVR: 32270700
Telefon: 70274551
E-mail: kundeservice@bigbag.dk

Priser

Alle priser på bigbag.dk er inklusive levering, hvor ikke andet er anført. Alle priser er inklusive moms. Priserne er dagspriser.

Når du handler med bigbag.dk indgås aftaler på dansk.

Levering

bigbag.dk leverer i hele Danmark med undtagelse af Bornholm og andre ikke-brofaste øer.

Leveringstiden er 1-7 hverdage. Bemærk dog, at alle leveringstider på bigbag.dk er vejledende. Enkelte varer kan være i restordre, og der kan forekomme perioder med særlig stor ordreindgang, specielt i starten af fyringssæsonen. I disse tilfælde må nogle kunder påregne længere leveringstid, hvilket dog sjældent forekommer.

I perioder med generelt forlængede leveringstider tilstræber bigbag.dk at gøre opmærksom på dette på forsiden af bigbag.dk, ligesom det tilstræbes, at berørte kunder kontaktes og orienteres om forlængede leveringstider per e-mail eller telefon. bigbag.dk fraskriver sig ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering, da de angivne leveringstider på bigbag.dk er vejledende.

Hurtig levering er hjerteblod i bigbag.dks forretning, og vi har stor erfaring i effektiv levering, som tilfredsstiller vores kunders behov. Har du ønske om levering på en bestemt dato kan du anføre dette i forbindelse med din bestilling, så vil vi forsøge at efterkomme dette.

Aflæsning

Hvor ikke andet er aftalt, aflæsses paller med varer ved skellet på kundens adresse. Levering forudsætter, at bigbag.dks vognmand kan køre frem til kundens adresse med lastbil og foretage forsvarlig aflæsning. Tilkørselsforholdene og adgangsvejen til aflæsningsstedet skal være ryddet og have en frihøjde på 4 meter uden hængende træer samt en fribredde på 4 meter, så lastbilen kan komme frem.

bigbag.dks vognmand stiller pallen med varer, hvor han skønner, at der kan foretages forsvarlig aflæsning. Vognmanden medbringer ved aflæsning en motoriseret palleløfter, som han kan bruge til transport af pallen over kortere afstande efter aflæsning fra lastbilen. Transport med palleløfter forudsætter et jævnt kørefast underlag som fliser, asfalt, beton eller lignende. Aflæsses pallen på grus, græs, jord, ujævne brosten og andet ikke-kørefast underlag, kan vognmanden ikke flytte pallen yderligere, når den først er læsset af lastbilen. Det er muligt at tilkøbe aflæsning med minitruck på gummihjul eller levering med kran. bigbag.dk fralægger sig ansvar for om pallerne kan vælte efter aflæsning.

Såfremt bigbag.dks vognmand skønner, at der ikke kan foretages forsvarlig tilkørsel eller aflæsning, vil varen blive kørt retur til nærmeste lager, hvorfra kunden enten selv kan sørge for afhentning af varen eller træffe aftale med bigbag.dk om ny levering. Bemærk, at det er kundens ansvar at sikre sig at tilkørsels- og aflæsningsforhold er anvendelige for vognmanden, eller at gøre bigbag.dk opmærksom på et egnet aflæsningssted for vognmanden. Aftale om ny levering medfører, at kunden skal dække omkostningen for den ekstra transport, typisk mellem 400 og 800 kroner.

Er du i tvivl om dine tilkørsels- eller aflæsningsforhold er anvendelige bedes du kontakte bigbag.dks kundeservice - vi har stor erfaring i at finde løsninger, som sikrer en optimal levering for vores kunder. Ligeledes har du ved din bestilling mulighed for at anføre bemærkninger omkring leveringsforhold, som vi kan videregive til vores vognmænd.

Du kan også ved din bestilling oplyse et telefonnummer som vognmanden kan kontakte dig på når han kører til din leveringsadresse, så du har mulighed for at være til stede ved aflæsningen, eller hvis vognmanden får brug for at kontakte dig i forbindelse med aflæsning.

Bemærk, at al kørsel og aflæsning indenfor kundens matrikel sker for kundens eget ansvar.

Særlige ønsker til levering kan ofte imødekommes, læs mere om leveringsforløbet og dine muligheder her, eller kontakt kundeservice.

Produktinformation

På bigbag.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger bedes du kontakte kundeservice.

Betaling

Når du køber varer på bigbag.dk er datoen for modtagelse af din indbetaling gældende for vores registrering af din ordre. Ved betaling med Dankort eller andre kreditkort registreres din indbetaling normalt samme dag eller førstkommende hverdag. Vælger du at betale via almindelig bankoverførsel, gør vi opmærksom på, at der kan gå 1-3 bankdage før vi har modtaget indbetalingen.

På bigbag.dk kan der betales med:

  • EAN betaling
  • Dankort / Visa Dankort
  • Bankoverførsel (OBS: Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)
  • Kreditkort udstedt i Danmark
  • Kreditkort udstedt udenfor Danmark

Kunden pålægges ikke gebyrer for kredit-/debitkort betalinger.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra bigbag.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Returret

Du har 14 dages returret på alle varer du køber på bigbag.dk.

For at udnytte returretten skal du først kontakte vores kundeservice, og gøre opmærksom på du vil udnytte returretten, indenfor 14 dage efter ordren er leveret.

Varen skal herefter returneres senest 14 dage efter besked om udnyttelse af returretten er givet.

Du har ligeledes mulighed for at afvise leverancen ved modtagelsen. I begge tilfælde skal du selv afholde alle returfragtomkostninger.

Du er selv ansvarlig for at varen kommer retur, samt varens stand indtil den er modtaget af bigbag.dk.
Mistes eller beskadiges varen under returneringen hæfter du som kunde for varen, indtil den er overleveret til bigbag.dk.
Vi hjælper gerne med returfragten. Prisen herfor beregnes ud fra fragtmændenes listepris og fratrækkes din indbetalte købspris samt eventuelle værdiforringelse af varen, hvorefter vi tilbagefører restbeløbet til din konto.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

bigbag.dk
Sønderbyvej 33
6731 Tjæreborg

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.Returneres varen ikke i væsentligt samme stand og mængde, vil beløbet du få tilbageført afhænge af varens stand, som vurderes indenfor 14 dage efter den returnerede vare er modtaget.

Ud fra varens stand og/eller mængde vurderes gensalgsværdien af varen.

Reklamationsret

Når du handler på bigbag.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til:

Sønderbyvej 33
6731 Tjæreborg

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad sker der med mine personlige oplysninger?

De personlige oplysninger du afgiver ved at bestille varer hos bigbag.dk afgives til en sikret database. Indholdet af databasen kan ikke læses eller kopieres via Internet, og bigbag.dk videregiver ikke dine oplysninger eller dele deraf. Din bestilling med dine adresseoplysninger ligger altid 15-18 dage i databasen. Hvis bigbag.dk ikke ved udløbet af
denne periode har registreret en indbetaling svarende til dit ordrenummer og efternavn, slettes din bestilling med alle tilknyttede registrerede oplysninger.

Når bigbag.dk har registreret en indbetaling svarende til dit ordrenummer og efternavn vil din bestilling med dine oplysninger blive opbevaret i 24-30 dage efter fragtmandens bekræftelse af levering af det bestilte på din adresse. Vi er nødt til at opbevare bestillingen indtil efter udløbet af din fortrydelsesret og en tilsvarende reklamationsfrist. Herefter
slettes din bestilling med alle tilknyttede registrerede oplysninger. Personoplysningerne registreres hos BMB Import ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

VIGTIGT: bigbag.dk garanterer endvidere, at dine oplysninger ikke under nogen omstændigheder vil blive brugt i forbindelse med andet end din unikke bestilling. Dine oplysninger vil således ikke efterfølgende blive anvendt til udsendelse af e-mails fra bigbag.dk eller andre. Hvis du selv aktivt har tilmeldt dig eller accepteret tilmelding af nyhedsbrevet fra bigbag.dk fremsender vi naturligvis det. Hvert nyhedsbrev indholder links til hurtig og enkel framelding.

For at du kan indgå aftale med os på bigbag.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for BMB IMPORT ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på bigbag.dk er BMB IMPORT ApS. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos BMB IMPORT ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BMB IMPORT ApS via e-mail kundeservice@bigbag.dk

Cookies


På bigbag.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik


Vi bruger en logstatistik på bigbag.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades med videre. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere bigbag.dk.